Politică de confidențialitate

Prezenta politică de confidențialitate reprezintă cumulul de reguli și limitări cărora li se supune activitatea noastră de colectare a datelor cu caracter personal. Așa cum prevede Legea 677/2001 privind protecția datelor cu caracter personal, prin politica de confidențialitate, noi avem ca scop garantarea și protejarea drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanei fizice, în special a dreptului la viață intimă, familială și privată cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Măsurile de securitate pe care le-am adoptat pentru protecția datelor, sunt în conformitate cu Ordinul nr.52/2002.
Colectarea și prelucrarea datelor utilizatorilor cu caracter personal va fi facută doar cu consimțământul acestora prin furnizarea benevolă de date personale. În acest scop au fost adoptate măsuri tehnice și organizatorice, în conformitate cu dispozițiile legale în vigoare.

Tipul de date colectate și scopul acestora
Scopul nostru este să înțelegem mai bine cum folosesc utilizatorii website-ul nostru și serviciile noastre, să putem realiza statistici și să creăm o comunicare mai eficientă între noi și utilizator. În acest sens, datele cu caracter personal pe care le vom colecta, vor fi furnizate doar voluntar de către dumneavoastră, cu excepția informațiilor non-personale precum: browser-ul folosit, limba folosită, data și ora vizitei, website-ul referinței etc. Astfel, datele colectate de noi sunt: nume/prenume, adresă, date de identificare personală, telefon de contact, adresa de e-mail, date identificare companie. Informațiile colectate de noi vor folosi și următoarelor scopuri: contactarea dumneavoastră prin e-mail, telefon etc., transmiterea sau prezentarea de materiale informative, oferte sau campanii publicitare personalizate, generarea de rapoarte și statistici care să ne ajute în optimizarea interacțiunii dumneavoastră cu serviciile noastre (informații pe care le putem publica pe website/blog etc.).

Cookies
Atunci când vizitați website-ul nostru, putem stoca unele date pe calculatorul dumneavoastră sub forma unui “cookie” pentru a recunoaște automat calculatorul la următoarea vizită. Aceste “Cookies” ne pot fi de ajutor în multiple feluri, spre exemplu prin faptul că permit identificarea unei pagini web vizitate pentru a veni mai bine în întâmpinarea intereselor dumneavoastră sau a stoca datele de conectare pentru a salva timp cu reînregistrarea. Dacă nu doriți să primiți “cookies”, vă rugăm să configurați browser-ul de internet astfel încât să ștergeți tot ce înseamnă “cookies” de pe unitatea centrală a calculatorului, să le blocați sau să primiți un avertisment înainte ca o “cookie” să fie salvată.

Servicii externe
Acest site folosește servicii terțe precum Google Adwords sau Google Analytics, ale căror informații pot fi folositoare în optimizarea interacțiunii dumneavoastră cu website-ul nostru. Prin aceste servicii putem utiliza cookies în scop de remarketing prin Google, fără a le asocia în nici un fel cu identitatea dumneavoastră. Funcția de remarketing sau funcțiile similare din programul AdWords ne permit să ajungem la acei utilizatori care v-au accesat în trecut website-ul și să ne adresăm persoanelor potrivite cu mesajul potrivit. După un timp de la ultima vizită pe website-ului nostru, remarketing-ul este dezactivat automat. Google detectează cookie-urile memorate de calculatorul dumneavoastră și încearcă să vă servească informații cât mai relevante (bazate pe preferințele dumneavoastră) atunci când cautați pe Internet.
Similar, dacă vizitați website-uri care acceptă anunțuri Google, acestea sunt selectate pe cât posibil conform preferințelor dumneavoastră. Despre politica de confidențialitate Google și despre cum puteți controla regimul anunțurilor Google puteți citi aici (http://www.google.ro/policies/privacy). Dacă nu doriți să primiți anunțuri publicitare personalizate, va trebui să modificați setările Google pentru publicitate, lucru pe care îl puteți face aici: https://www.google.com/settings/u/0/ads/authenticated). În cazul în care doriți ca informațiile furnizate de dumneavoastră să nu fie folosite în generarea de rapoarte și statistici, va trebui să blocați transmiterea acestor informații către Google de aici: (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout).

Divulgarea datelor cu caracter personal 
Nu vom vinde, distribui sau închiria informaţiile dumneavoastră personale altor terţi decât cu acordul şi permisiunea dumneavoastră sau dacă suntem obligaţi de lege. Nu vom vinde, distribui sau închiria informaţiile dumneavoastră personale altor terţi, decât dacă utilizatorul în cauză nu a lucrat în conformitate cu Termenii şi Condiţiile noastre sau dacă suntem obligaţi de lege.
Puteţi să cereţi detalii despre ce informaţii personale deţinem. Daca doriţi o copie cu informaţiile pe care le deţinem vă rugăm să trimiteţi un e-mail la adresa listată mai jos.

Modificarea politicii
Putem modifica aceasta politică de confidențialitate oricând. Noua politica va intra în vigoare de îndată ce aceasta devine publică pe website, așa că vă rugăm să verificați periodic politica de confidențialitate. Oricum, puteţi să fiţi asigurat că, în cazul unor schimbări, nu vom folosi informaţiile personale în orice acţiune fără consimţământul dumneavoastră.

Drepturile persoanelor vizate 
În conformitate cu dispozițiile Legii 677/2001, utilizatorii înregistrați, au următoarele drepturi:
– Dreptul la informare (art.12)
– Dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13)
– Dreptul de intervenție asupra datelor cu caracter personal (art.14)
– Dreptul de opoziție (art.15)
– Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17)
– Dreptul de a se adresa (art.18)

Dacă doriți ca datele dumneavoastră personale să fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteți notifica oricând la următoarea adresa de e-mail : vreausieu@inverde.ro
Dacă nu doriți ca datele dumneavoastră să fie colectate, vă rugăm să nu ni le furnizați.
În cazul în care considerați vreo informație din prezenta politică de confidențialitate ca fiind incompletă sau incorectă, vă rugăm să ne scrieți un e-mail la adresa specificată mai jos. Noi vom face tot posibilul pentru a îndrepta greșeala strecurată. De asemenea, dacă dețineți întrebări despre această politică ori/și despre informațiile pe care le colectăm, vă rugăm să ne contactați la următoarea adresa: vreausieu@inverde.ro